Instructies om een ​​eenvoudige beltoon op uw telefoon te maken

  • jeccsica

    Houd er rekening mee dat veel nummers kunnen worden geselecteerd als ringtones, maar die muziekbestanden moeten de extensie .mp3 hebben.

    Maak ringtones voor de iPhone op de computer

    Stap 1: De voorwaarde om een ​​beltoon voor de iPhone in te stellen, is dat iTunes-software op uw computer is geïnstalleerd. Open nu iTunes en selecteer Songs (“Song”).

    Stap 2: In de map waar de volledige afspeellijst die je eerder hebt verzameld, druk op Ctrl A en sleep ze allemaal naar iTunes.

    Stap 3: Gebruik de rechtermuisknop op het nummer waarvan u een beltoon voor de iPhone wilt maken, er verschijnt een lijst met opties, waar u Nummerinformatie (“Nummerinformatie”) selecteert.

    Stap 4: In de Song info (“Song info”) ga je naar de Options (“Options”), en klik op de Start Time (“Start”) en End Time (“Stop”). Pas het interval aan naar een beltoon van ongeveer 30 seconden (beperk de beltoon meestal tot 40 seconden, als het langer duurt dan herkent de iPhone het niet) en je kunt de melodiepositie die je leuk vindt in de post aanpassen. , niet per se aan het begin van het nummer.

    Stap 5: Ga vervolgens naar Bestand, kies Converteren (“Converteren”), kies AAC-versie maken (“AAC-versie maken”).

    Stap 6: Nadat de bewerking is voltooid, lijkt iTunes een nummerbestand toe te voegen dat identiek is aan het oude bestand, maar alleen zolang u het eerder hebt bewerkt, klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Weergeven in Windows Verkenner (" Weergeven in Windows ”) om beltonen in de map te plaatsen.

    Stap 7: Klik in de map met het geselecteerde bestand op het muziekbestand om het ringtone-bestand te hernoemen (“Rename file”).

    Stap 8: U wijzigt de extensie van .m4a-indeling naar .m4r-indeling voor gebruik op de iPhone en bevestigt Ja. Nu we het proces van het maken van ringtones hebben “voltooid”, gaan we beginnen met het instellen van ringtones voor de iPhone met iTunes. Als u het muziekbestand niet ziet, ga dan naar Mapoptie, kies Weergeven en schakel Verberg extensies voor bekende bestandstypen uit. Als u de bestandsnaamextensie niet ziet, moet u deze functie inschakelen. Draai naar Weergeven en selecteer Bestandsnaamextensies.

    Succes !

  • storedecade

    It's important to reinforce to your pet that he can't climb on other pieces of furniture.

    tunnel rush

  • Alison

    IoT in manufacturing is a game-changer, ushering in a new era of efficiency and precision. Real-time data from interconnected devices not only optimizes production processes but also opens avenues for predictive maintenance, improved quality control, and enhanced supply chain visibility. While challenges like cybersecurity persist, the transformative impact of iot in manufacturing is undeniable. Exciting times are ahead for the industry!

  • carina

    One of the most remarkable aspects of Infinite Craft is its commitment to innovation and customization. With a vast array of tools and resources at your disposal, you can customize every aspect of your gaming experience to suit your preferences.

     

  • lily

    I would want to express my gratitude for sharing this extremely important knowledge. Your writing in the future will continue to excite and impress me. play gacha life game